Gullhåret pingvin - beskrivelse, habitat

Den gullhårde pingvinen fikk navnet sitt på grunn av tilstedeværelsen av en karakteristisk skygge på hodet. Disse vakre familiemedlemmene kan konkurrere med særegne eksterne data. I tillegg er de morsomme og interessante når det gjelder læring. Mange fotografer og forskere er glade for å gå inn i pingvinens naturlige habitat for å se dem og komponere fascinerende materiale.

Egenskaper av skjemaet

Загрузка...
  1. For første gang ble fuglen beskrevet av en naturforsker fra Tyskland tilbake i 1837. Det var han som la merke til det skjulte vesen med interessante vaner. I utgangspunktet ble denne pingvinen tilskrevet en felles familie, men over tid flyttet individer til en egen klassifisering.
  2. Hvis du følger dataene hentet fra en rekke studier, anses nærmeste fyr av denne fuglen å være en pingvin av den kongelige typen. Selvfølgelig er den andre arten større og mer massiv, men ellers er de like.
  3. For mer enn 1,5 millioner år siden oppstod den første mutasjonen, fuglene ble delt og begynte å forandre seg. I dag virker disse personene helt annerledes, vi vil fokusere på det gyldnehårede medlemmet av familien.

bolig

Загрузка...

  1. Arter av de arter som diskuteres, foretrekker å bo på Antarktis-kysten. De liker å leve på øyer som strekker seg over det sub-antarktiske beltet. Andre unntak inkluderer slett med en endeløs snømasse, som ikke tillater tilgang til vannet.
  2. I sin natur bor pingviner koloniale, så de bor i store familier. De møtes i Sør-Chile, i tillegg til Orkneyøyene og Antarktis-halvøya. Ifølge eksperten er disse personene lokalisert i New Zealand, Australia, Brasil og Afrika. Men deres flokker er små og ustabile.
  3. Hvis du vurderer et bestemt bosted, foretrekker vakre fjærede venner å bosette seg nær steinete terreng. De bygger reir der, tilbringer de fleste av sine liv, gjemmer seg fra fiender i det naturlige miljøet.
  4. Siden det tidligere ble nevnt at denne arten lever kolonialt, er det nødvendig å avklare antall individer i en familie. Oppmerksomhet, det kan nå 1,5 millioner og enda mer. Derfor er pingviner en håndfull og ofte fiendtlig for territorium.
  5. Unge dyr er ikke like konflikt som voksne dyr. Sistnevnte starter ofte kamper fordi de prøver å velge det beste stedet å bygge et hjem. Interessant, en ubehagelig fiskaktig lukt kommer fra familiens habitatområde.
  6. Sosial aktivitet er ganske utviklet, fuglene kommuniserer med utrop og bevegelser. Det er mange lyder i deres arsenal, hver av dem betyr noe. Når parringssesongen begynner, synger hanen og kaller dermed hunnene. Hunnene samles i en bunke, og mannen velger en og starter dansen.

beskrivelse

  1. En person av denne slekten er preget av sine store overordnede egenskaper. Selvfølgelig kan hun ikke konkurrere med kongens pingviner, men hun er heller ikke liten. Så, når det gjelder vekst, vokser fuglen til 70 cm, men det var også større representanter.
  2. Forskjeller i kjønn er tilstede, mannlige representanter er litt større enn kvinner. En interessant funksjon er inneboende i disse fuglene. De varierer i kroppsvekt avhengig av årets periode. Skal også ordentlig i vekt under parring. Generelt varierer massen fra 3-6 kg.
  3. Ungarn er tilsvarende mindre, men får raskt fettreserver som de vokser. Før molten begynner, pingviner veier ca 6 kg, så miste vekt 1,5-2 ganger. I utgangspunktet ble disse fuglene kalt crested, ikke golden-haired. Dette skyldes den karakteristiske tuftet på hodet, pigmentert av en gul-oransje skygge.
  4. Tipset er over øyenbrynene. Det regnes som kjennetegnet for denne arten. Nebbet er sterkt og stort nok. Den er farget brunaktig med oransje fargetone. Litt bøyd ned som en klo.
  5. For alle andre parametere skiller disse pingvinerne neppe ut blant lignende personer. De er nesten over hele kroppen malt i blått eller svart. Mage og nakke er hvite. Poten er rosa, som er området under vingene.

rasjon

Загрузка...
  1. Ikke glem at individer av denne arten tilhører rovfugler. De vet ikke hvordan man skal fly, men dette forhindrer ikke at de blir gode jegere under vann. Prim det pingviner gjør det ganske vellykket.
  2. Voksne individer er fullt dyktige til dykking på mer enn 65 meter. Samtidig kan de være under vann uten oksygen i opptil 3 minutter. I tillegg, før jakt og nedsenking i vann, samler pingviner en liten mengde steiner i munnen. På grunn av denne ekstra vekten kan rovdyr raskt synke ned i vannet.
  3. Ofte jakter gyllenhårde pingviner på liten fisk. De liker også å spise krepsdyr og blekksprut. Hvis du ser på den fra den andre siden, så forsøker foreldrene å ta inn små mollusker og plankton mens de fôrer avkommet.
  4. Problemet er at ungdommens kropp er ganske svak og ennå ikke fullstendig styrket. Derfor er kyllingene ganske enkelt ikke i stand til å fordøye den større maten. Det er derfor vi kan si at foreldre gir unge dyr med spesiell "baby" mat.

Interessante fakta

Загрузка...

  1. De betraktede individer er ikke oppført i Den Røde Boken, men denne arten er beskyttet. Gullhårede pingviner antas å være svært sårbare.
  2. På samme tid, hvis situasjonen ikke endres, vil slike personer falle inn i den røde boken. Fuglene forgår hovedsakelig på grunn av at hele planeten lider sterkt økologi. Spesielt er pingviner negativt påvirket av global oppvarming.

Slike personer er unike og er beskyttet som en art som kan forsvinne. Faktum er at pingviner har få naturlige fiender, de blir ødelagt av forverring av økologi på hele planeten. I sjeldne tilfeller blir selene angrepet av sel og hvalfangster.

Video: 10 fakta om pingviner

Загрузка...

Загрузка...

Populære Kategorier

Загрузка...